Soul Voice ®methode

Loslaten en verwerken

Coaching met de Soul Voice® methode is een krachtige therapie waarbij de stem als instrument voor je lichaam wordt gebruikt om los te laten wat jou niet meer dient en om opgelopen trauma’s te verwerken.

Misschien ken je het wel: jarenlang heb ik niet altijd aangegeven wat mijn grenzen waren. Zei ik niet wat ik eigenlijk wilde zeggen. Ik hield me stil en mijn emoties binnen. Uit angst voor diverse dingen die ik als kind had meegemaakt en niet meer wilde meemaken. Zo ontstond een patroon waarmee ik mijzelf dacht te beschermen.
Toen ik klein was werkte dit mechanisme maar het ontstane patroon zorgde er voor dat ik als volwassene niet helemaal kon zijn wie ik in werkelijkheid ben en wil zijn.

Soul Voice helpt negatief en vastgeroeste patronen te herkennen en vaarwel te zeggen.
Dit geeft helderheid, ruimte en de mogelijkheid om steeds meer jezelf te zijn.
Deze prachtige en krachtige methode werd ontwikkeld door de Deense Karina Schelde in 30 jaar.

Als je de behoefte voelt voor een positieve verandering in je leven dan, kan je een traject volgen met een aantal consulten. We beginnen met een coachingsgesprek. Zo wordt duidelijk op welke manier wij kunnen beginnen met jouw persoonlijke traject.

Ik gebruik verschillende technieken die allemaal gericht zijn op bewust worden van jezelf en loslaten wat niet meer bij jou hoort.

De methode werkt met verschillende stappen en daarnaast met verschillende mogelijkheden
 • Coachingsgesprek om te kijken waarmee te beginnen
 • Je lichaam als uitgangspunt bepaalt het beginpunt.
 • Je krijgt een klankbad met mijn stem.
 • Bepaalde gebieden in je lichaam krijgen een klankbad.
 • Wij geven samen klank aan bepaalde gebieden.
 • Jij geeft klank aan wat je voelt in bepaalde delen van je lichaam.

Iedereen heeft in zijn/haar leven verschillende herinneringen opgeslagen in het lichaam of je hebt zelfs misschien een trauma opgelopen. Dit kan zich uiten als stress, spanning, pijn of als een blokkade die jou beperkt in je huidige leven. Door stapje voor stapje los te laten wat jou tegenhoudt om volledig jezelf te zijn, voel je je meer vrij en ontspannen.
Wil je de stap nemen naar meer vrijheid? Je bent welkom!

Technieken die ik toepas zijn:
 • Lichaamsoefeningen
 • Ontspanningsoefeningen
 • Ademhalingsoefeningen
 • Meditatie
 • Healing met de Soul Voice® Methode

Wij beginnen altijd met een coachingsgesprek. Ik ga alleen technieken toepassen waar jij aan toe bent.
Tarief:
60 minuten: €65
90 minuten: €75
120 minuten: €90


Afspraak maken

Algemene voorwaarden voor consulten en privélessen
Marieke
Marieke


“Al geruime tijd kampte ik met veel onrust in mezelf. Die onrust zat voornamelijk in mijn hoofd, met als resultaat verschillende fysieke klachten. Tijdens de yogales vertelde Gabriella me over de Sole Voice sessies, vandaar dat ik deze ben gaan volgen.
Aan het begin was het een beetje vreemd en wat ongemakkelijk, maar zodra ik me er aan over kon geven merkte ik dat er tijdens de sessies verschillende emoties bij me werden getriggerd en losgemaakt. Zeker toen ik tijdens de derde sessie zelf ook geluiden ging maken, kwam ik er achter dat er nog veel verdriet en pijn in mezelf vast zat. Pijn en verdriet waar ik mezelf eigenlijk niet van bewust was of weg had gestopt om maar door te kunnen gaan. Tijdens die sessie heb ik dat er allemaal uit kunnen schreeuwen wat erg bevrijdend werkte!
Ook de verschillende affirmaties die we hebben samengesteld en de diverse opdrachten die ik mee kreeg voor thuis waren een goede houvast voor mij en werkte tevens als bewustwording van mijn lichaam. Door deze bewustwording werd het ook gemakkelijker om mijn hoofd leeg te maken en me weer helder te voelen.”
Ellen

Consulent

[tmm name=”gabriella”]