Algemene informatie lessen

Algemene informatie lessen

Kleding

Draag tijdens de lessen makkelijk zittende kleding zoals T-shirt en een vest, joggingbroek en eventueel sokken. Sportschoenen zijn er niet nodig. Bij de yogalessen is een groot badlaken of fleece dekentje nodig om op de mat te leggen. Een flesje water is ook wel handig om mee te nemen.

In de zaal zijn wat dikkere matjes en meditatie bankjes en kussens aanwezig.
Draag liever geen hangende in de weg zittende, grote sieraden en het liefst ook geen horloge tijdens de les.

Inschrijving

De minimale inschrijving is 3 maanden.
Bij inschrijven wordt eenmalig €15 in rekening gebracht. Je kan bij ons je eigen yogamat kopen voordeliger dan wanneer je geen lid bent. Een eigen yogamat hebben is erg fijn vooral voor de staande oefeningen, het is hygiënisch en zeer voordelig bij ons. Wij verkopen allen ecologische yoga matten, zonder weekmakers en andere chemicaliën. Voor de prijzen kijk in ons winkel.

Inschrijven kan schriftelijk, door inlevering van het volledig ingevulde en ondertekende inschrijfformulier. Voor een proefles kan je een e-mail sturen om af te spreken wanneer je kan komen. Ondertekening van het inschrijfformulier geldt tevens als akkoordverklaring met de inschrijvingsvoorwaarden.
Bij inschrijving ergens in de maand, wordt voor de nog te volgen les(sen) in dezelfde maand €9 per les in rekening gebracht. Voor studenten: €7,50.

Betaling

Betaling van het lesgeld geschiedt maandelijks vooraf. Door het invullen en ondertekenen van een incasso machtiging geef je toestemming aan Yoga centrum De Bron om het lesgeld te incasseren. De contributie wordt rond de 22-ste van elke maand vóór de eerstvolgende maand van je rekening afgeschreven. Als genoemde data je niet goed uitkomt, spreken we een andere datum af. In juli of augustus is er een aangepaste zomer rooster. In de zomervakantie wordt de contributie doorbetaald.

Een leskaart betaal je vooruit met internetbankieren. Bij aanschaf van een leskaart hoef je geen inschrijfgeld te betalen maar wel een inschrijfformulier invullen. Ik waardeer het als je opzegt wanneer je weet dat je gaat stoppen met de lessen.

Les inhalen

Yoga werkt vooral als je wekelijks mee bezig bent. Het kan natuurlijk gebeuren dat je een keer niet kan komen vanwege ziekte of andere redenen. Probeer dan je les zo snel mogelijk in te halen om de continuïteit te waarborgen voor jezelf. Gemiste lessen kunnen altijd ingehaald worden. Na het beëindigen van abonnement kan dit niet meer, dus je kan je lessen niet bewaren voor later.

Ziekte en vakantie

Bij langdurige ziekte is het mogelijk om de contributie te bevriezen zolang je nog niet helemaal opgeknapt bent. Langdurige ziekte graag altijd op tijd melden.

Als u (paar weken) op vakantie gaat in de periode dat wij open zijn, kunnen uw lessen gebruikt worden door familie, vrinden of collega, in overleg met de docent. De contributie wordt wel doorbetaald.

Opzegging deelname

Opzegging van deelname kan alleen schriftelijk via een e-mail, minimum 1 maand voor de kalendermaand waarin de deelname stopt. Bij opzegging in de al lopende maand, wordt de contributie voor de volgende maand nog door De Bron in rekening gebracht. Bij langdurige afwezigheid op de lessen, zonder afmelding, blijven de betalingsverplichtingen gelden totdat er schriftelijk opgezegd wordt.

Verhindering docent

Is de docent verhinderd, dan wordt voor vervanging gezorgd of kan de les op een ander tijdstip ingehaald worden.

Veiligheid

In geval van gezondheidsredenen is het noodzakelijk om vóór het volgen van de lessen te overleggen met de huisarts en met de docent. Lichamelijke klachten of blessures moeten voorafgaand aan de lessen gemeld worden bij de docent. Hetzelfde geldt voor zwangerschap.

Aansprakelijkheid

Deelname aan de lessen geschiedt geheel op eigen risico.
Houd uw grenzen altijd goed in de gaten en blijf geconcentreerd bezig.
De Bron is niet aansprakelijk voor verdwijning van of beschadiging aan eigendommen van deelnemers of lichamelijke letsel.

Schoolvakanties

Tijdens schoolvakanties…