De Klomp 120-101 7511 DJ Enschede
Meer contactgegevens

   

Persoonlijke begeleiding

Privéles

Als je behoefte hebt voor meer persoonlijk aandacht bij het volgen van yoga lessen en je wilt leren hoe je meer stilte, rust en aandacht in je leven kan integreren, kan je kiezen voor het volgen van privé lessen.  De privé lessen worden verzorgd door Gabriella.

Stress, vermoeidheid, hoge en oppervlakkige adem of hyperventilatie zijn tekenen dat het tijd is om rustiger aan te gaan doen. Je lichaam liegt niet en geeft altijd aan dat er iets niet in orde is. Zaak is om te leren luisteren naar je lichaam en naar jezelf. Wat heb ik nodig? Wat is het meest belangrijke in mijn leven? Hoe zorg ik goed voor mijzelf?

Ik kan je begeleiden naar een bewuster en ontspannender leven en je helpen om meer liefdevolle contact met je lichaam te ervaren.

Tijdens een privéles ervaar je wat aandacht en rust met je doen. Je leert goed te ademen, los te laten, te ontspannen, mindfull zijn, in het nu helemaal aanwezig zijn.

Het beste is om een traject van een aantal lessen te gaan volgen omdat dit er voor zorgt dat je verinnerlijkt en verdiept wat je hebt ervaren tijdens de sessie.

De eerste afspraak duurt meestal 90 minuten in verband met het nodige kennismaking en uitleg. 

Met een tweede afspraak kan je al zelf kiezen voor lessen van 1 uur of langer.

Voor tarieven kijk verder:  Meer informatie

 

Consult met de krachtige Soul Voice® methode

Als je de behoefte voelt voor een positieve verandering in je leven dan, kan je een traject volgen bij mij met een aantal consulten.  Tijdens de coaching wordt duidelijk op welke manier wij beginnen met je persoonlijke traject.

Ik gebruik verschillende technieken die allemaal gericht zijn op bewust worden van je zelf en om los te laten wat niet meer bij je hoort. 
Iedereen heeft in zijn/haar leven verschillende herinneringen opgeslagen in het lichaam of je hebt zelfs misschien een trauma opgelopen. Dit kan zich uiten als stress, spanning, pijn of als een bepaalde verdedigingsmechanisme dat jou beperkt in je huidige leven. Door stapje voor stapje los te laten wat jou tegenhoudt om volledig jezelf te zijn, voel je je meer vrij en ontspannen. Voel je je aangesproken? Wil je de stap te wagen voor meer vrijheid? Je bent meer dan welkom! Je kan contact opnemen met mij via de mail of bel mij voor een afspraak.

Technieken die ik toepas zijn:

Voor tarief kijk verder:  Meer informatie


Algemene voorwaarden voor consulten en privélessen

© Yogacentrum De Bron Enschede | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 11-02-2016 .