De Klomp 120-101 7511 DJ Enschede
Meer contactgegevens

   

Voorwaarden voor privelessen en consulten


Yogacentrum De Bron draagt zorg voor een verantwoorde en goede begeleiding van elk individu.

Afhandeling en betaling

1. Na het maken van een afspraak, stuurt ik u een bevestiging op.
2. Betaling voor een leskaart geschiedt vooruit via bank overschrijving. Een consult of priveles kan eventueel ook contant afgerekend worden direct na het consult. Houd u alstublieft rekening mee dat er geen pinapparaat aanwezig is in de praktijk.
 

Annulering

1. Bij verhindering om op de afgesproken dag en tijd aanwezig te zijn, dient u uw afspraak tijdig, minstens 48 uur van te voren af te zeggen.
2. Als dit niet gebeurt, wordt €30 in rekening gebracht hiervoor. 
3. Uitzonderingen bij te late afmelding of geen afmelding: plotselinge ziekte, ongeval, sterfgeval van familie of ziekenhuisopname. Dergelijke zaken heb je natuurlijk niet in de hand. In alle andere gevallen wordt een uur begeleiding in rekening gebracht.
4.In het geval van wanbetaling door cliënt, wordt een incassobureau ingeschakeld en in dit geval worden ook alle extra kosten hiervan bij u in rekening gebracht.

Annullering leskaart

Als het vooruit betaalde leskaart voor prive lessen niet binnen de geldigheidsduur van 4 kalendermaanden opgemaakt wordt, vindt  geen restitutie plaats.
Beeindigen van privelessen als er nog lessen over zijn op de aangeschafte leskaart is mogelijk maar betaalde gelden worden niet terugbetaald. 
 

Aansprakelijkheid

Yogacentrum De Bron is niet aansprakelijk voor materiële en/of lichamelijke letsel of schade tijdens uw aanwezigheid in de praktijk.
Het spreekt natuurlijk voor zich dat u zo goed mogelijk wordt geholpen.
 

 

© Yogacentrum De Bron Enschede | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 11-02-2016 .