De Klomp 120-101 7511 DJ Enschede
Meer contactgegevens

   

Hatha yoga

Hatha yoga verbindt jouw lichaam met je gevoel en zuivert jouw energie banen. Je beoefent hatha yoga met aandacht voor je adem, lichaam en geest. Waarom zou je dit doen? Omdat je volledig wilt leven en wilt ervaren dat je niet alleen je hoofd bent met al de gedachten, maar één groots geheel, samen met de rest van je lichaam en geest. 
Met yoga zorg je ook voor souplesse, energie en kracht in je lijf ,maar dit zijn fijne bijkomstigheden. Yoga wijst je de weg naar een meer bewuste, gelukkige en gezonde leven. Door regelmatig te oefenen merk je ook dat je beter kan ontspannen en dat je beter bij je zelf kan blijven in alle omstandigheden. Met elke les train jezelf om volledig aandacht aan het moment te schenken, zodat je buiten de yogalessen ook volledig aanwezig kan zijn in elk moment van jouw leven.

 

"Gabriella is al meer dan 20 jaar mijn yoga lerares. Ik ben met zware migraine, op dokters advies bij yoga gekomen. Ik ben er helemaal vrij van.
Dank je wel Gabriella!"

Corrie Agten

"Ik kom  al een hele tijd bij jou, kom nu al op je derde locatie en het is niet eens in mij opgekomen om op te zeggen of naar een andere yoga school te gaan. Dat komt omdat je manier van lesgeven uitstekend bij mij past! Je neemt altijd de rust, tijd voor de adem, er is structuur en er is veel tijd om te voelen wat er allemaal in het lijf gebeurt. Je durft ook te experimenteren met klankschalen en de stem. Heerlijk is dat! Yoga is, dankzij jou, een manier van leven geworden. Ik ben nu 62 jaar en hoop zo lang mogelijk te mogen blijven genieten van jou yogalessen."
Renee Boers

"Daarnaast wil ik bij deze ook graag mijn complimenten geven. Iedere week kijk ik weer uit naar de volgende yoga les. Voordat ik bij je begon zat ik namelijk een tijdje niet lekker in mijn vel. Ik was op zoek naar iets wat mij kon helpen en kwam toen bij yoga terecht. Sinds dat ik nu lessen bij je volg kan ik al merken wat yoga met je kan doen. Ik kan nu steeds meer ontspannen, tijd voor mezelf nemen en genieten. Bedankt Gabriella! Ik blijf zeker lessen bij je volgen."
Chayenne

Docenten: Gabriella en Carolien

 Aanmelden

© Yogacentrum De Bron Enschede | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 13-11-2018 .