De Klomp 120-101 7511 DJ Enschede
Meer contactgegevens

Marieke, TaiChiDans

   

TaiChiDans

TaiChiDans is een workshop waarin elementen van Tai Chi worden gecombineerd met zitmeditatie en dans. Het effect van deze workshop zal zijn dat jij je energieker voelt en dat je steeds vaker vanuit jouw centrum/intuïtie beslissingen zult nemen. Door regelmatig TaiChi te beoefenen, wordt je geest en je lijf soepeler. Dat zorgt ervoor dat je steeds steviger op je voeten zult staan. Welke stormen er ook om je heen zullen waaien.

De Tai Chi vormen die we zullen beoefenen variëren van eenvoudige loopoefeningen tot kleine vormen zoals de Harmonie, de Adelaar of de Meesterproef of een reeks als de 18 Shibashi.

TaiChiDans is geschikt voor iedereen van 20 tot 80. De oefeningen zijn dusdanig afgestemd op de deelnemers dat ook mensen met een kleine lichamelijke beperking, bijvoorbeeld door fybromyalgie of MS, mee kunnen doen.

In de workshop TaiChiDans krijg je de gelegenheid om je te trainen balans te vinden en te houden in de hectiek van het dagelijkse leven. Je zult ervaren dat TaiChiDans je rustpunt in de week kan zijn en dat het je blijer maakt!

Deze workshop wordt een keer in de maand aangeboden op de vrijdag ochtend tussen 10.00-11.15 uur.
Ben je al lid van Yogacentrum De Bron en volg je de wekelijkse TaichiQiGa lessen, dan kan je met deze workshop gewoon meedoen.
In alle andere gevallen zijn de:
Kosten: €15 per keer. Je kan contant afrekenen bij de docent: Marieke Annink-Bouma.
Docent: Marieke Annink-Bouma 
Datums in 2019: 
18 januari / 15 februari / 15 maart / 12 april / 17 mei / 14 juni / 6 september / 27 september / 13 december
Aanmelden: je kan je aanmelden bij Marieke voor deze les door een mail te sturen of te bellen.
mail: marieke@taichidans.nu of bel: 0633057677.

Wil je meer over Marieke weten? Bekijk haar website: www.taichidans.nu
 

© Yogacentrum De Bron Enschede | Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen. Deze pagina is het laatst bijgewerkt op 04-01-2019 .