Ervaringen van cursisten

“Gisteravond was ik voor het eerst bij het klank ligconcert. In het begin was het confronterend want mijn hoofd laat niet zomaar toe dat die geen aandacht krijgt. Door de klanken van verschillend instrumenten en vooral door Gabriella’s stem kon ik steeds meer bij mijn eigen gevoel terecht en mijn gedachten voorbij laten trekken. Het was heerlijk om de mooie en speelse geluiden te volgen en hierdoor elk aanspanning los te kunnen laten. Op een gegeven moment zijn de klanken zomaar door mij heen gestroomd en hebben mij door de ruimte gedragen. Aan het eind heb ik diepe Liefde & dankbaarheid gevoeld. Dank je wel, Gabriella, dat je jouw ziel laat zien!”

Jandia Melenek

“Na een lange periode van allerlei lichamelijke klachten, zocht ik een “sport” die ik wel aan kon. Zo kwam ik bij Yogacentrum De Bron, bij Gabriella terecht en ben er jaren gebleven. Het duurde een tijdje voordat ik mijn lichaam in balans had en de yoga oefeningen onder de knie kreeg. Mijn klachten werden minder en ik zat lekkerder in mijn vel. Elke week ging ik er met veel plezier naartoe. De Bron is een gezellige yogaschool met persoonlijke aandacht. De yoga heeft mij dankzij Gabriella veel gebracht, zowel mentaal als fysiek.”

Feeka

“Gabriella, je geeft je yoga en qigong met zo veel aandacht, liefde en vakmanschap! Dat voel je, dat voel ik!
De yoga staat voor mij voor gezondheid en balans.”
Tieneke

Tieneke

“Gabriella is al meer dan 20 jaar mijn yoga lerares. Ik ben met zware migraine, op dokters advies bij yoga gekomen. Ik ben er helemaal vrij van.Dank je wel Gabriella!”

Corrie Agten

“De lessen van Gabriella zijn een mooie balans tussen in- en ontspanning.  Ze leert je om goed te luisteren naar je eigen lichaam. Haar motto: “Niet ploeteren, maar genieten” en dat doe ik elke les weer!”

Corrie van Houwelinge

“Enkele jaren geleden volgde ik al yoga bij Gabriella. Toen stopte ik een tijdje met yoga en bijna vier jaar later wilde ik weer de draad oppakken. Ik had geen enkele twijfel over bij wie ik wilde zijn. Natuurlijk ging ik terug naar yogacentrum de Bron en bij Gabriella. Gabriella brengt haar persoonlijkheid in de les. Haar eigen ontwikkelingen komen terug in haar manier van les geven. Ik houd van een persoonlijke benadering en kleine groepen. Dit vind je bij yogacentrum de Bron. Het uitgebreide lesrooster maakt het mogelijk dat je er eigenlijk altijd terecht kunt. Je zit niet vast aan een groep als je dat niet wilt of het niet uitkomt. Enige tijd geleden ben ik ook voor de eerste keer bij een klankschalenconcert geweest. Wat een geweldige manier om hiermee een drukke werkweek af te sluiten! Met haar stem en de instrumenten maakt Gabriella er een buitengewoon en ontspannen belevenis van. Namasté”

Alexandra

“Toen ik via mijn werk in een proefles op een reguliere sportschool voor het eerst met yoga in aanraking kwam, dacht ik nog dat het alleen maar een beschaafder soort sport was, een esthetischer vorm van gymnastiek. Vanuit die gedachte begon ik ook aan de cursus Yoga voor beginners van Yogacentrum De Bron. Daar ontdekte ik onder de vakkundige en bezielende leiding van Gabriella Grosz echter dat yoga zoveel meer voor je kan zijn! Yoga is het hernieuwd aangaan én verdiepend onderhouden van een welbewuste en liefdevolle relatie tussen jouzelf en je eigen lichamelijkheid. Een verhoging van je welbevinden die ik een ieder van harte aanraad, toewens en gun, namasté!”

Dirk Poork

“Ik kom  al een hele tijd bij jou, kom nu al op je derde locatie en het is niet eens in mij opgekomen om op te zeggen of naar een andere yoga school te gaan. Dat komt omdat je manier van lesgeven uitstekend bij mij past! Je neemt altijd de rust, tijd voor de adem, er is structuur en er is veel tijd om te voelen wat er allemaal in het lijf gebeurt. Je durft ook te experimenteren met klankschalen en de stem. Heerlijk is dat! Yoga is, dankzij jou, een manier van leven geworden. Ik ben nu 62 jaar en hoop zo lang mogelijk te mogen blijven genieten van jou yogalessen.”

Renee Boers

“Al geruime tijd kampte ik met veel onrust in mezelf. Die onrust zat voornamelijk in mijn hoofd, met als resultaat verschillende fysieke klachten. Tijdens de yogales vertelde Gabriella me over de Sole Voice sessies, vandaar dat ik deze ben gaan volgen.
Aan het begin was het een beetje vreemd en wat ongemakkelijk, maar zodra ik me er aan over kon geven merkte ik dat er tijdens de sessies verschillende emoties bij me werden getriggerd en losgemaakt. Zeker toen ik tijdens de derde sessie zelf ook geluiden ging maken, kwam ik er achter dat er nog veel verdriet en pijn in mezelf vast zat. Pijn en verdriet waar ik mezelf eigenlijk niet van bewust was of weg had gestopt om maar door te kunnen gaan. Tijdens die sessie heb ik dat er allemaal uit kunnen schreeuwen wat erg bevrijdend werkte!
Ook de verschillende affirmaties die we hebben samengesteld en de diverse opdrachten die ik mee kreeg voor thuis waren een goede houvast voor mij en werkte tevens als bewustwording van mijn lichaam. Door deze bewustwording werd het ook gemakkelijker om mijn hoofd leeg te maken en me weer helder te voelen.”

Ellen

“Ik volg nu al ruim twee jaar les bij jou en ben heel blij met jou als yoga-juf. Ik waardeer vooral de aandacht en toewijding waarmee je les geeft. Jouw concentratie neemt mij meestal al snel mee, al kom ik met een overvol hoofd. Zodra ik op het kussentje zit begin ik tegenwoordig al te gapen, ontspan ik blijkbaar al. Wat ik vooral fijn vind, is dat je me steeds uitnodigt om goed waar te nemen wat er in mijn lijf gebeurt. Hierdoor heb ik het beter leren kennen en ben ik er veel meer in gaan wonen. In jouw lessen ligt de nadruk niet op presteren en grenzen verleggen, maar op grenzen respecteren, zachtheid en je lichaam liefhebben. Een groot goed in deze overspannen tijd.”

Anke

“Waarom een Tai Chi les van Gabriella? Gabriella geeft niet alleen les maar draagt daarin ook iets van zichzelf uit. Ze doet niet alleen Tai Chi, ze beoefent en beleeft het samen met jou. Ze brengt je, met zachtheid voor jezelf, naar het moment in het hier en nu waarbij je jezelf kan voelen en ervaren, in die mate waarin jij dit jezelf wilt toestaan. Gabriella laat je de bewegingen doen waarbij zij jou rekening laat houden met jouw eigen mogelijkheden en beperkingen. Met haar rustige en prettige stem neemt ze jou mee om te ervaren wat je daarbij tegenkomt en geeft zij tips in welke richting je dit bij jezelf kan voelen of beleven. Wanneer ik een les heb bij Gabriella, kom ik weer dichterbij mijn lichaam en gevoel. Dan vind ik weer even het zwaartepunt in mijn leven. Ik ervaar dan dat ik ben, er mag zijn en dat ook de dingen om mij heen zijn zoals ze zijn.”

Christine