Klankschalen en yoga

Ervaar je innerlijke ruimte

Een bijzondere en fijne ervaring om yoga samen te beleven met klankschalen.
Yoga werkt heel diep in je lichaam en je hele energetisch systeem door.  Je neemt paar minuten een houding aan, waarin je steeds meer ontspant en alles toelaat wat er op het moment aanwezig is in jezelf. 
De houdingen, de muziek en de klankschalen ondersteunen het hele proces van toelaten en openen van je zelf.

Na de yogales is er een korte pauze en de tweede deel van de workshop begint met een yoga Nidra meditatie. Je ligt, ontspant en ontvang je de mooie klanken van de klankschalen en andere instrumenten.

Alles bestaat uit energie en alles trilt. Ook jij. De klanken van de klankschalen en mijn stem, trillen je lichaam binnen en raken jouw fysieke en energielichaam aan. Hierdoor kan de trilling van je energie veranderen waardoor je meer ontspant of loslaat wat eventueel vastzit in je systeem.
Het is een totaal ervaring van je innerlijke zelf.

Praktisch

Datum: vrijdag 2 februari 2024
Inloop: 19:00
Start: 19:30
Eind: 21:30
Prijs voor leden De Bron: €30
Prijs voor niet leden: €35
Inclusief thee en iets lekkers


Wil je iets op de gezamenlijke Altaar zetten, neem het dan mee. Het kan iets kleins zijn, zoals een mooie steen, beeldje of foto. Iets wat voor jou belangrijk is.

“Gisteravond was ik voor het eerst bij het klank ligconcert.
In het begin was het confronterend want mijn hoofd laat niet zomaar toe dat die geen aandacht krijgt.
Door de klanken van verschillend instrumenten en vooral door Gabriella’s stem kon ik steeds meer bij mijn eigen gevoel terecht en mijn gedachten voorbij laten trekken.
Het was heerlijk om de mooie en speelse geluiden te volgen en hierdoor elk aanspanning los te kunnen laten.
Op een gegeven moment zijn de klanken zomaar door mij heen gestroomd en hebben mij door de ruimte gedragen. Aan het eind heb ik diepe Liefde & dankbaarheid gevoeld. Dank je wel, Gabriella, dat je jouw ziel laat zien!”

Jandia Melenek

“Enkele jaren geleden volgde ik al yoga bij Gabriella. Toen stopte ik een tijdje met yoga en bijna vier jaar later wilde ik weer de draad oppakken. Ik had geen enkele twijfel over bij wie ik wilde zijn. Natuurlijk ging ik terug naar yogacentrum de Bron en bij Gabriella.
Gabriella brengt haar persoonlijkheid in de les. Haar eigen ontwikkelingen komen terug in haar manier van les geven.
Ik houd van een persoonlijke benadering en kleine groepen. Dit vind je bij yogacentrum de Bron.
Het uitgebreide lesrooster maakt het mogelijk dat je er eigenlijk altijd terecht kunt. Je zit niet vast aan een groep als je dat niet wilt of het niet uitkomt.
Enige tijd geleden ben ik ook voor de eerste keer bij een klankschalenconcert geweest. Wat een geweldige manier om hiermee een drukke werkweek af te sluiten! Met haar stem en de instrumenten maakt Gabriella er een buitengewoon en ontspannen belevenis van “

Namasté, Alexandra

Aanmelden voor workshops