Klankschaal concert

Klankschaal en helende stem concert

Begin je weekend met een heerlijke klankbad van mijn stem, kristallen en Tibetaanse klankschalen, regenstok, sjamaandrum en andere heerlijke klankinstrumenten.

Alles bestaat uit energie en alles trilt. Ook jij. De klanken van de klankschalen en mijn stem, trillen je lichaam binnen en masseren jouw fysieke en energielichaam. Hierdoor kan je meer ontspannen en loslaten wat eventueel vastzit in je systeem.

Voorafgaand de klankconcert om 19.00 uur is er een Do-In yogales dat voor iedereen makkelijk te volgen is.
Wij gaan de meridiaan strekkingen doen vanuit de Do-In yoga. De les is laagdrempelig zodat je ook zonder ervaring mee kan doen.

De workshop is tevens een ceremonie waarbij onze lichthelpers ons gaan ondersteunen.
Wil je iets op de gezamenlijke Altaar zetten, neem het dan mee. Het kan iets kleins zijn, zoals een mooie steen, beeldje of foto. Iets wat voor jou belangrijk is.

Datum: vrijdag 17 maart 2023
Tijd: 19:00-21:30
Inloop: 18:45
Yogales: 19:00-20:15
Korte plaspauze
Klankconcert: 20:20-21:30
Nazit met thee: tot max. 22:00 uur.
Prijs leden: €30
Prijs niet leden: €35

“Gisteravond was ik voor het eerst bij het klank ligconcert.
In het begin was het confronterend want mijn hoofd laat niet zomaar toe dat die geen aandacht krijgt.
Door de klanken van verschillend instrumenten en vooral door Gabriella’s stem kon ik steeds meer bij mijn eigen gevoel terecht en mijn gedachten voorbij laten trekken.
Het was heerlijk om de mooie en speelse geluiden te volgen en hierdoor elk aanspanning los te kunnen laten.
Op een gegeven moment zijn de klanken zomaar door mij heen gestroomd en hebben mij door de ruimte gedragen. Aan het eind heb ik diepe Liefde & dankbaarheid gevoeld. Dank je wel, Gabriella, dat je jouw ziel laat zien!”

Jandia Melenek

“Enkele jaren geleden volgde ik al yoga bij Gabriella. Toen stopte ik een tijdje met yoga en bijna vier jaar later wilde ik weer de draad oppakken. Ik had geen enkele twijfel over bij wie ik wilde zijn. Natuurlijk ging ik terug naar yogacentrum de Bron en bij Gabriella.
Gabriella brengt haar persoonlijkheid in de les. Haar eigen ontwikkelingen komen terug in haar manier van les geven.
Ik houd van een persoonlijke benadering en kleine groepen. Dit vind je bij yogacentrum de Bron.
Het uitgebreide lesrooster maakt het mogelijk dat je er eigenlijk altijd terecht kunt. Je zit niet vast aan een groep als je dat niet wilt of het niet uitkomt.
Enige tijd geleden ben ik ook voor de eerste keer bij een klankschalenconcert geweest. Wat een geweldige manier om hiermee een drukke werkweek af te sluiten! Met haar stem en de instrumenten maakt Gabriella er een buitengewoon en ontspannen belevenis van “

Namasté, Alexandra

Aanmelden voor workshops