Klankschaalconcert

Ervaar je innerlijke ruimte

Het is een waarlijke reis met de klanken van de kristallen en metalen klankschalen, drum, regenstok…….. en heel belangrijk, mijn stem.
Klinken met mijn stem is al tijden mijn passie en wil jou heel graag deelgenoot maken van de magische werking ervan.
Elke keer als ik zing hoor ik terug dat het magisch is. De Klanken klinken door mij heen en doen wat nodig is op het moment.

Wij beginnen de avond met wat meditatieve oefeningen om bewust contact te maken met het lichaam en de ons omringende ruimte. Dit helpt je om tot rust te komen, de dag achter je te laten en om je te openen voor de klanken.
Je hoeft geen ervaring te hebben, wel een open houding voor het onbekende.
En dan komen de klanken. Laat je verrassen en geniet van deze heerlijke klankreis.

Alles bestaat uit energie en alles trilt. Ook jij. De klanken trillen je lichaam binnen en raken jouw fysieke en energielichaam aan. Hierdoor kan de trilling van je energie veranderen waardoor je meer ontspant of loslaat wat eventueel vastzit in je systeem.
Het is een totaal ervaring van je innerlijke zelf.

Praktisch

Datum: vrijdag 28 juni 2024
Inloop: 19:30
Start: 20:00
Eind: 22:00
Prijs: €30
Inclusief thee en iets lekkers


Wil je iets op de gezamenlijke Altaar zetten, neem het dan mee. Het kan iets kleins zijn, zoals een mooie steen, beeldje of foto. Iets wat voor jou belangrijk is.

Meld je aan via deze formulier. Je krijgt een uitnodiging om te betalen als er voldoende aanmeldingen zijn.

“Gisteravond was ik voor het eerst bij het klank ligconcert.
In het begin was het confronterend want mijn hoofd laat niet zomaar toe dat die geen aandacht krijgt.
Door de klanken van verschillend instrumenten en vooral door Gabriella’s stem kon ik steeds meer bij mijn eigen gevoel terecht en mijn gedachten voorbij laten trekken.
Het was heerlijk om de mooie en speelse geluiden te volgen en hierdoor elk aanspanning los te kunnen laten.
Op een gegeven moment zijn de klanken zomaar door mij heen gestroomd en hebben mij door de ruimte gedragen. Aan het eind heb ik diepe Liefde & dankbaarheid gevoeld. Dank je wel, Gabriella, dat je jouw ziel laat zien!”

Jandia Melenek

“Enkele jaren geleden volgde ik al yoga bij Gabriella. Toen stopte ik een tijdje met yoga en bijna vier jaar later wilde ik weer de draad oppakken. Ik had geen enkele twijfel over bij wie ik wilde zijn. Natuurlijk ging ik terug naar yogacentrum de Bron en bij Gabriella.
Gabriella brengt haar persoonlijkheid in de les. Haar eigen ontwikkelingen komen terug in haar manier van les geven.
Ik houd van een persoonlijke benadering en kleine groepen. Dit vind je bij yogacentrum de Bron.
Het uitgebreide lesrooster maakt het mogelijk dat je er eigenlijk altijd terecht kunt. Je zit niet vast aan een groep als je dat niet wilt of het niet uitkomt.
Enige tijd geleden ben ik ook voor de eerste keer bij een klankschalenconcert geweest. Wat een geweldige manier om hiermee een drukke werkweek af te sluiten! Met haar stem en de instrumenten maakt Gabriella er een buitengewoon en ontspannen belevenis van “

Namasté, Alexandra

Aanmelden voor workshops