Hatha Yoga

Verbind lichaam en gevoel

Hatha yoga verbindt jouw lichaam met je gevoel en zuivert jouw energie banen. Je beoefent hatha yoga met aandacht voor je adem, lichaam en geest. Waarom zou je dit doen? Omdat je volledig wilt leven en wilt ervaren dat je niet alleen je hoofd bent met al de gedachten, maar één groots geheel, samen met de rest van je lichaam en geest. 


Met hatha yoga zorg je ook voor souplesse, energie en kracht in je lijf ,maar dit zijn fijne bijkomstigheden. Yoga wijst je de weg naar een meer bewuste, gelukkige en gezonde leven. Door regelmatig te oefenen merk je ook dat je beter kan ontspannen en dat je beter bij je zelf kan blijven in alle omstandigheden.

Met elke yogales train jezelf om volledig aandacht aan het moment te schenken, zodat je buiten de yogalessen ook volledig aanwezig kan zijn in elk moment van jouw leven.

“Gabriella is al meer dan 20 jaar mijn yoga lerares. Ik ben met zware migraine, op dokters advies bij yoga gekomen. Ik ben er helemaal vrij van.
Dank je wel Gabriella!”
Corrie Agten

“Ik kom al een hele tijd bij jou, kom nu al op je derde locatie en het is niet eens in mij opgekomen om op te zeggen of naar een andere yoga school te gaan. Dat komt omdat je manier van lesgeven uitstekend bij mij past! Je neemt altijd de rust, tijd voor de adem, er is structuur en er is veel tijd om te voelen wat er allemaal in het lijf gebeurt. Je durft ook te experimenteren met klankschalen en de stem. Heerlijk is dat! Yoga is, dankzij jou, een manier van leven geworden. Ik ben nu 62 jaar en hoop zo lang mogelijk te mogen blijven genieten van jou yogalessen.”
Renee Boers