“Al geruime tijd kampte ik met veel onrust in mezelf. Die onrust zat voornamelijk in mijn hoofd, met als resultaat verschillende fysieke klachten. Tijdens de yogales vertelde Gabriella me over de Sole Voice sessies, vandaar dat ik deze ben gaan volgen.

Aan het begin was het een beetje vreemd en wat ongemakkelijk, maar zodra ik me er aan over kon geven merkte ik dat er tijdens de sessies verschillende emoties bij me werden getriggerd en losgemaakt. Zeker toen ik tijdens de derde sessie zelf ook geluiden ging maken, kwam ik er achter dat er nog veel verdriet en pijn in mezelf vast zat. Pijn en verdriet waar ik mezelf eigenlijk niet van bewust was of weg had gestopt om maar door te kunnen gaan. Tijdens die sessie heb ik dat er allemaal uit kunnen schreeuwen wat erg bevrijdend werkte!

Ook de verschillende affirmaties die we hebben samengesteld en de diverse opdrachten die ik mee kreeg voor thuis waren een goede houvast voor mij en werkte tevens als bewustwording van mijn lichaam. Door deze bewustwording werd het ook gemakkelijker om mijn hoofd leeg te maken en me weer helder te voelen.”

Ellen