Kashmiryoga dagworkshop

Met Djihi Marianne ervaar je wat echt ontspannen zijn is.

Mijn persoonlijke ervaring

In mijn yoga leven heb ik ongeveer 20 jaar geleden mijn meest inspirerende lerares ontmoet, Djihi Marianne van de Wetering.
Zij had grote indruk op mij gemaakt met haar Kashmiryoga lessen.

Ik was daarvoor 7 jaar lang getraind in een soort militaire yogaopleiding. Hierdoor, als het mogelijk is, zat ik nog meer in mijn hoofd.
In die tijd kwam ik gelukkig Djihi Marianne tegen met haar Kasmir yoga. Yoga van de nondualiteit.

Ik wist niet wat mij overkwam. Voor het eerst in mijn leven heb ik totale ontspanning ervaren tijdens haar Kashmiryoga les. Het was zo eenvoudig, zo intens liefdevol en zo zacht. Ik heb voor het eerst ook ervaren dat ik ruimte ben.
In Kashmiryoga voer je de yogahoudingen uit met het ruimtelijke bewustzijn van je energielichaam en met jouw tastgevoel.

Marianne over haar pad in yoga

“Een spontane liefde met yoga vond plaats in 1981. In mij roerde zich een verlangen yoga in de wereld te zetten. Bij de Saswitha Yoga voor Wijsbegeerte in Capelle a/d IJssel behaalde ik mijn bevoegdheid. Vanaf dat moment ontvouwde zich het yogapad. Zo kwam ik terecht bij de kashmiryoga, een traditie vanuit het non dualisme (advaita). In het onderricht van Jean Klein vond ik mijn bestemming.

“Yoga is meer dan oefeningen doen. Yoga is zowel het pad en de weg.”
Jean Klein

In 1996 voltrok zich een plotselinge ommekeer, tijdens het bijwonen van een satsang.  Het ontwaken viel mij toe.  Doordat ik besefte dat ik niet mijn gedachten ben, daalde een zoete stilte over mij neer. Geraakt door dit openbare ‘geheim’ viel alle last van mij af. Jarenlang had ik het verlangen om heel te zijn. De yoga van Jean Klein hielp mij op weg.  Het resulteerde in een periode van bevrijding, een thuiskomen.  Het gezochte en de zoeker loste op in oneindige vrede van ZIJN.
Innerlijke rust leidt naar antwoorden uit de stilte.
Tevens ben ik actief als auteur van diverse artikelen in het Tijdschrift Inzicht. En van het boekje  “de tuin van stilte” uitgegeven door uitgeverij Zwerk. Mijn inzicht-ervaring en kennis heeft geresulteerd in het geven van satsang en stilte retraites. Ook heb ik de kashmiryoga docenten opleiding en workshops vanuit de visie van de advaita verzorgd. Heden leg ik mij toe op de integratie van yoga en meditatie, naar de persoonlijke beoefening en verdieping.

Voor wie is deze workshop

Heb je ervaring met mindfulness, meditatie of yoga?
Sta je open voor een diepgaande ervaring? 
Sta je op een keerpunt in je leven?
Wil je ervaren wat echt ontspannen zijn is en hoe je tot ontspanning komt?
Ben je docent yoga, qigong, meditatie of iets vergelijkbaar en ben je toe aan een volgende level van ervaring?
Beoefen je yoga, meditatie of qigong en wil je meer de diepte in?
Voor iedereen die zich aangesproken voelt.

Wanneer

Djihi Marianne komt naar Enschede op zaterdag 4 april om een inspirerende dagworkshop te geven in Kashmiryoga.
Tijd: 10:00-16:00 uur
Jouw investering is: €97 inclusief een heerlijke vegetarische lunch, versnaperingen, koffie en thee de gehele dag.

Maak kennis met Djihi Marianne